Bildet av hvite sandstrender og store bølger som ruller inn fra dypt blått hav kommer til tankene dine når du tenker på surfing. Det er ikke så vanskelig å lære å surfe hvis du får god veiledning og trener regelmessig. Vi skal diskutere noen nybegynner surfer tips som kan hjelpe deg å komme i gang og sørge for at din første surfing opplevelse er helt fantastisk.

Repahação de vcntiladon Drager Oxylog

Right Gear for Surfing: Plukke riktig surfing utstyr er ekstremt viktig som dette er en av de utstyr intensiv sport. Hvis du plukker opp riktig type surfebrett og annet tilbehør, vil læringsopplevelsen bli mye enkel og komfortabel. Å ha feil utstyr vil bare gjøre det enda vanskeligere og vanskeligere. De fleste fagfolk anbefaler at nybegynnere starter med et brett som er bredt, tykt, rund, mykt og flyter godt. For de første forsøkene folk bør bruke boards som er omtrent tre meter høyere enn de er. Surfere nødvendiggjør et bånd om lengden på brettet som fester brettet til surferen, slik at de etter en utsletting ikke blir skilt. Iført våt drakt kan hjelpe surferen å holde seg komfortabel i vannet.

Øv på padling: Elevene bør lære å padle surfebrettet ut til dønningene før de prøver å fange en bølge. Nøkkelen til å padle et surfebrett er å opprettholde kroppsbalansen over den. Surfer bør legge ned kroppen over brettet på en slik måte at nesen på brettet er omtrent tre inches over vannet. Hver arm skal padles separat ved å bruke en stor, avrundet bevegelse som følger hele veien gjennom, som er gjort i en freestyle svømming slag. Surfere bør sørge for at de ikke blir for slitne før de fanger en bølge, så de må tempoe seg tilsvarende.

Whitewater Rides

Nybegynnersurfere må lære å komme til stående positur når surfebrettet treffer whitewater søl av store bølger. Dytt brettet ut til midje dypt vann og pek den på stranden. Når hvitvannsutslippet er ti fot på baksiden av brettet begynner å padle raskt. Som utslippet når brettet og tilbyr det mer momentum surferen bør stå opp og ri bølgen inn i stranden. Nesten alle mennesker tar tre til fem dager i whitewater for å lære å stå opp og balansere på brettet derfor folk bør ikke bli dejected hvis de ikke får det med en gang.

Praksis Turtle Roll: Begynnelsen surfer har nå lært å padle og stå opp på surfebrettet så neste skritt er å lære å få brettet gjennom bryte bølger. Den beste teknikken som nybegynnere kan gjøre bruk av er skilpadderullen av den grunn at de bruker lange spenstige surfebrett. Når bølgen kommer nærmere, må surferen holde kantene på brettet tett og snu slik at kroppen hans er under surfebrettet. Kroppen av surferen fungerer som et anker for å stoppe styret blir presset i land.

Velge Riktig Bølge: Stedet der surferen ønsker å fange bølgen er når det er bratt nok til å presse brettet sammen, men har ikke bremset nok til at toppen vil bryte og krasje. Å gå for tidlig over bølgen gir en kort tur og går veldig sent setter vanligvis opp en stor utslettelse. De som er interessert i å lære surfing teknikken bør prøve å søke profesjonell hjelp. Men disse nybegynner surfing tips kan definitivt være til stor hjelp.