Overraskende, det er en rekke billige surfing helligdager å forfølge som ikke bare vil holde hele familien underholdt, men også holde deg kommer tilbake for mer. Som med alle budsjett ferie, den th …

Overraskende, det er en rekke billige surfing helligdager å forfølge som ikke bare vil holde hele familien underholdt, men også holde deg kommer tilbake for mer. Som med alle budsjett ferie, de tre mest avgjørende aspektene å bekrefte er reise, overnatting, og aktivitetene som følger med pakken.

Læs mere om vores surfkurser


Gjemt bort i vestkysten av Sumatra i Indonesia, mentawai er en klynge av 70 øyer og hvilken bedre vei til en episk ferie enn Kuda Laut Surf Boat. Laut er en av pionerene innen utflukter i regionen og har seilt øyene Banyak, Telok og Nias de siste atten sesongene. Pakken ombord på Kuda Laut inneholder en rekke grunnleggende fasiliteter som vann og andre forfriskninger, tre firkantede måltider, en erfaren surfeguide, en ingeniør, kaptein, DVD-spiller kombinert med luftkondisjonerte køyesenger, og viktigst av alt svever det deg til og fra til de samme surfestedene som de som ville ha kostet deg mye gjennom andre medianer.
Midt på Cookøyene NZ ligger Ratotonga, som domineres av fjelltoppene og er 32 km i omkrets og stikker ut 653 meter over havet. Disse øyene i Det sørlige Stillehavet er omgått av et panoramabakteppe, rev og komplimentert av promenader av sukkerholdige strender og turkise farvann. Surfing på øya varierer mellom 40 og 200 meter offshore, så det er ingen båt nødvendig for å utforske nærheten.
Figueira da Foz også referert til som Figueira ligger på spissen av Montego-elven i Portugal, og er hjem til en rekke uberørte strender og havnefasiliteter. Dette stedet er ideelt for nybegynnere og er mindre overfylt og billigere enn en time eller så lenger ned langs hovedkysten. Figueira er hjem til bare en surfeskole, og har også den billigste surfeleiren i Europa. Tallene ovenfor kan lure deg til å tro at denne regionen er inkompetent av bølger, men fjorten eller så surfe flekker innen en tjue minutters kjøretur effaces som slutning.

Sommerferien barna vil elske


For en mer familieorientert billig surfing ferie, kan dønningene i Costa Rica være et ideelt sted for budsjett surfere og for nybegynnere både. Bassengene og boenhetene ligger i kort avstand fra de angitte surfestedene, og har 320 km med uovertruffen kystlinje, og du finner bassengene og boenhetene i kort avstand fra de angitte surfestedene. Indonesia er kjent for sine store bølger og gode nyheter er at de er billige å utforske. Ikke så langt hjemmefra, tilbyr Brasil en rekke forskjellige billige surfesteder, som tilbyr rimelig overnatting og surfetimer til lave priser.
Surfing i Marokko blir stadig mer populært i nyere tid, og med i underkant av 2000 miles kystlinje, er dette muslimske dominerte landet definitivt ikke å bli savnet. Taghazoute er en liten fiskerlandsby i Marokko og ligger bare 40 minutter fra den internasjonale flyplassen, noe som gjør det til et overlegent surfested.
Det er en rekke billige surfing helligdager som gir deg det beste av perksComputer Technology Articles, og er en fin måte å lære og bety som tenkende surfere. …