Uansett hvilken type bølge du leter etter, kan du finne den et sted i verden. Vi vil vise deg de beste stedene å treffe vannet og ri noen bølger. Uavhengig av din erfaring, har vi innsnevret ned de beste stedene å ta brettet ditt og hodet ut i vannet for å fange den store bølgen du så desperat oppsøke som vi går fra ett kontinent til det neste.
Banzai-rørledningen

De beste destinasjonene for din neste surfeferie


Kjent som bølgen av alle bølger, er Pipeline utfordrende selv for fagfolk. Ligger i Oahu, Hawaii, er denne bølgen noe som gjør en surfer knær skjelve som han står ved strandlinjen venter på å gå i vannet. Folk kommer fra hele verden og drar til North Shore for å ri på røret. Sett på TV i Hawaii 5-O, Surfing Hollow Days og Blue Crush, enten du er en ivrig surfer eller aldri vært på stranden, anerkjenner de fleste navnet Pipeline som et flott sted å surfe. Med tre rev som stadig legger til strøm til dønningene, noe som gjør dem til de mye større, kan surfere bli nervøse når de ser på disse tårnstørrelsesbølgene.

Snapper Steiner


Snapper Rocks ligger på Gold Coast of Australia. For de fleste surfere er det kjent som Superbank. Dette er en menneskeskapt surfepause fra sand som pumper inn fra Tweed. Dette ble hovedsakelig brukt for shipping industrien, men har skapt noen store dønninger som har trukket i folkemengder av surfere på daglig basis. Kjører fra Snapper Rocks til Kirra, kan du finne flere store dønninger på en gang. Vær forsiktig når du prøver å surfe i dette området, det er lett over 100 personer med samme mål og slippe inn i ri disse bølgene.
Supertubes (andre)


Ligger i Jeffrey’s Bay, Sør-Afrika, er denne bølgen kjent for å tillate surfere å ri så lenge som 300 meter lang. Med store arrangementer holdt her, turister flokk her for å fange noen av bølgene de ser sine idoler surfe i og vinne store titler. Hvis du er for redd til å surfe Supertubes, er det noen mindre, men fortsatt voldsomme bølger i området. Kjøkkenvinduer, Magna-rør og Boneyards er noen flotte bølger som serverer store dønninger for surfere. Denne dønningen er kjent for å være lang, rask, og vil slite deg ut raskt.

Honolulu-bukten


Et av de største stedene å surfe i et ikke så stort område er Honolulu Bay point break. Med mindre du er en av lokalbefolkningen, kan du bli stukket av. De fleste av lokalbefolkningen svermer vannet og ikke la utenforstående inn på deres torv. Du bør sannsynligvis komme i en taxi med mindre du vil at eiendelene dine skal tukles med. Med alt du kan bli møtt med å ri disse bølgene, kan det bare være vel verdt det å surfe på et av de andre beste områdene i verden.

Surfrider-stranden


For å gjenoppleve opplevelsen av berømte surfere, kommer turister fra hele verden for å fange noen bølger og surfe på disse perfekte dønningene. De fleste longboarders vil ønske å bevege seg til første punkt, mens korte boarders vil trolig holde seg til andre og tredje poeng.
Fra og med 2010 er denne stranden den første dedikerte World Surfing Reserve.
Når du drar ut for å surfe, er det ikke noe verre enn å komme opp på klart vann uten bølger. Disse strendene tilbyr de beste bølgene på en gitt dag og har ennå ikke skuffet. Uansett hvilken strand du velger fra denne listen, er du bestemt til å komme opp på noen voldsomme bølger som vil føre deg til en morsom fylt dag med store dønninger, en god treningsøkt og vakkert vær.